BOSAN
Monday, 23 July 2012 | 22:22 | 0 weird people
fuhhh! lega rasa nya bila dah balik class. benci class tu. tak suka sangat. lecturer pun lembik macam tak makan sebulan. benci arr. dah lah asyik senyum je mana tak nya student dia pun bengap macam dia jugak. sengal lah lecturer tu. tak suka sangat. lepas tu, lecturer yang satu lagi garang bagai nak mampus. haihh!menyampah bagai lah. student pun tak mesra macam mana nak communicate :( sedih lah. tak suka sangat kalau macam nie. rasa nak tukar college je :/

Labels:



hi to strangers. first of all, my name is victorie and people used to call me Emma. currently studying at negeri sembilan and taking diploma. so, nothing much that i can say. Follow me.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
EMMA'S OFFICIALLY BLOG <3





Rihanna - No Love Allowed Mp3