HI ! ^_^
Monday, 23 July 2012 | 10:24 | 0 weird people
awak awak! ngehehe! actually, emma minat kat seorang mamat nie. dia sama tempat kerja. emma tak tahu nama dia siapa. #OHCRUSH. haha. hmm. ya la tu. semua orang ada crush kan. crush crush nanti ujung ujung aku crash muka kau. HAHA! haish! tak habis habis lah emma nie. bosan nie tu lah asyik update blog je dari tadi. almaklum lah, baru jumpa blog nie kan selama beberapa bulan yang lepas :/ sedih tau tak ada tempat nak meluah. sebenarnya, emma berharap sangat ada seorang besfriend lelaki tau! berharap sangat sebab selama nie emma ada bestfriend perempuan je. tak ada besfriend lelaki. emma nak sangat. emma pun tak tau apa sebab emma nak sangat besfriend lelaki. hehe. i'm different lah ^_^ 
okayy blogger, sampai sini je emma update. esok update lagi. sayang korang ! LOVE:)

Labels:



hi to strangers. first of all, my name is victorie and people used to call me Emma. currently studying at negeri sembilan and taking diploma. so, nothing much that i can say. Follow me.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
EMMA'S OFFICIALLY BLOG <3





Rihanna - No Love Allowed Mp3