new life new school new place ;)
Sunday, 22 July 2012 | 09:34 | 0 weird people
hi ! lama nyerr tak update kat blog nie :/ rindu sangat sangat. tadi baru je bukak balik inbox dengan kawan tentang blog nie baru teringat :( rindu sangat sangat nak update sampai nak menitiskan air mata. sekarang ni emma dah kat negeri orang, belajar kat negeri orang. nak menimba ilmu nak tolong ibu ayah. nanti kalau emma dah graduate emma nak banggakan mak ayah :( rindu mereka sangat sangat. banyak sangat prkara yang emma lalui sepanjang kat negeri orang nie. emma belajar kat negeri sembialn sekarang jadi tak dapat balik sarawak nak jumpa family :( sedih sangat sangat. nie pun bernasib baik dapat jumpa balik blog nie dapat lah nak meluah sedikit kan :D 

okay lah. sekarang pun dah rasa mengantok. happy sangat sangat dapat jumpa blog nie balik :))

Labels:



hi to strangers. first of all, my name is victorie and people used to call me Emma. currently studying at negeri sembilan and taking diploma. so, nothing much that i can say. Follow me.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
EMMA'S OFFICIALLY BLOG <3





Rihanna - No Love Allowed Mp3