WELCOME OCTOBER :)
Tuesday, 2 October 2012 | 03:47 | 0 weird people
Hellooooooooooo OCTOBER! 
selamat datang bulan yang baru, hidup baru, buka buku baru. saya tengok banyak je orang buat wish utk bulan ni :) harap2 la bulan nie membawa tuah buat semua yeee!
anyway, saya pun ada bt wish jugak utk bulan ni :)

Antaranya :)
  • handphone baru (semestinya nakkkkk!)
  • nak wedges yg di idam2kan
  • tak sabar nak balik Miri,Sarawak jumpa FAMILY! 
  • nak banyak baju baruuuuuu
  • nak kumpul banyak duit utk beli something utk mak ^_^
  • nak beli hadiah utk ayah
  • nak balik dgn selamat bila cuti sem 
  • nak tidur puas2 bila sampai Miri
  • nak buat reunion dgn kawan2
  • nak pergi genting highland sebelum cuti sem
  • nak lagi ramai kawan baru :D

Labels:



hi to strangers. first of all, my name is victorie and people used to call me Emma. currently studying at negeri sembilan and taking diploma. so, nothing much that i can say. Follow me.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
EMMA'S OFFICIALLY BLOG <3





Rihanna - No Love Allowed Mp3