Thursday, 1 November 2012 | 21:44 | 0 weird people













kadang kadang kan kita yang tak bersalah ni pun orang nak dengki! SAYA TAK PAHAM LAH!
mungkin betul saya ni menjengkel kan tapi jangan lah sampai nak dengki dengan saya lepas tu fitnah fitnah lagi. please lah. kau ingat kau sorang je ada perasaan! aku ni apa? binatang pun ada perasaan jugak. yala! saya tahu saya ni tak pandai mana kan, tapi kalau saya dah target yang saya boleh buat kenapa nak jealous? kenapa nak sumpah sumpah supaya saya gagal? HINA sangat ke saya nie? saya cuma gembira saya dapat jawab soalan exam tu je. saya memang nak sangat lulus supaya saya boleh gewmbira kan mak bapak saya. tak lah saya ni jadi anak yang tak guna.
mungkin aku ni tak SEBAIK, SEPANDAI korang tapi tolong lah respect aku sebagai manusia. aku pelik lah dengan manusia ni. sembahyang kuat tapi mulut teruk sampai kan longkang pun tak sebusuk mulut korang.
kalau ya pun saya ni tak cantik jangan lah sampai buat saya macam ni. PLEASE OKAY! SAYA PUN ADA HATI JUGAK! INGAT KAU TU CANTIK SANGAT! muka pun macam tongkang yang rtak pecah pecah. kalau dah jenis yang kawan makan kawan dia tak kan berhenti sampai kawan dia tu musnah.

mungkin saya tak boleh jadi kawan yang baik untuk korang tapi sekurang kurang nya saya dah buat yang teerbaik kat korang. aku berusaha tak nak sakit kan hati korang. aku cuba untuk buat korang happy tapi apa yang aku dapat mungkin tak setimpal dengan apa yang aku buat. aku dah muak dah hidup macam ni. mungkin aku tak lah sepandai korang tapi HORMAT lah aku sebagai manusia walaupun korang tak HORMAT AKU SEBAGAI KAWAN!
tolong lah faham aku walaupun sedikit. aku berkawan pun bukan nak pilih pandai ke tak, bodoh ke tak, cantik ke tak. tapi aku nak keikhlasan. aku ni pun bukan nya kaya,baik, cantik. aku cuma nak kawan yang boleh tolong aku masa aku susah. yang boleh bagi nasihat untuk aku bila aku tak tahu nak buat apa. bukan nya nak memaki hamun aku ni macam binatang!
PLEASEEEE, saya mohon sekuarang2 nya hormat saya sebagai manusia. saya tak kesah kalau korang tak nak anggap aku sebagai kawan tapi anggap aku sebagai manusia yang ada hati dan perasaan. jangan asyik nak salah kan orang je. tolong perbaiki diri tu sendiri.
sebelum nak cakap orang pergi cermin diri tu CUKUP SEMPURNA ke tak!
NOBODY PERFECT !
mungkin menjauhkan diri salah satu cara untuk mengelakkan semua ni, and I WILL :'(













hi to strangers. first of all, my name is victorie and people used to call me Emma. currently studying at negeri sembilan and taking diploma. so, nothing much that i can say. Follow me.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
EMMA'S OFFICIALLY BLOG <3





Rihanna - No Love Allowed Mp3