" i shoot newborn "
Saturday, 23 March 2013 | 08:21 | 0 weird people
helloooo! salam sejahtera blogger blogger sekalian. 
entri kali ni saya kongsi sedikit tentang tajuk kat atas tu.
haaa, dah tengok kan? " I SHOOT NEWBORN"
bila saya bukak facebook, ada la satu suggested post kat wall saya ni tadi kan. 
jadi saya pun bukak la page tu. Ya Tuhan, comel nyaaaa new born tu. awww. 
hahaha. saya tengok la gambar tu satu persatu. comel sangat. 


comel tak baby ni? 






alololo, comel nya dia. 
baby girl sapa la ni. comel sangat. 




hi blogger! ^_^ muahh. 





haaa, ni la hasil gambar gambar yang saya curi di facebook ni.
LIKE la page ni di facebook ye. 
ni link dia http://www.facebook.com/ishootnewborn
copy link ni :) 
*smile* 

 



hi to strangers. first of all, my name is victorie and people used to call me Emma. currently studying at negeri sembilan and taking diploma. so, nothing much that i can say. Follow me.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
EMMA'S OFFICIALLY BLOG <3





Rihanna - No Love Allowed Mp3