NEW ENTRY FOR 2013 ^.^
Friday, 22 March 2013 | 08:47 | 0 weird people
First of all, HAPPY NEW YEAR 2013 walaupun new year dah lepas. kan kan. haha. lama nya tak bukak blog. dah berhabuk blog ni. nasib la tak tua lagi. kalau tua mesti dah arwah blog ni sekarang. ish ish ish, kesiannnnn -.- blog ni cantik pun sebab kawan yang tolong edit kan. terima kasih la kepada LYDIA a.k.a OPPA sebab dia la blog saya nampak berseri seri dan awet muda sekarang :D
 hahahaha. ye kannn? haa! hari tu masa new year, kita orang sambut kat Bukit Bintang sama sama dengan kakak senior 2 orang and bestfriend. Masa tu first time 12 jam TAK TIDUR. perghhh! *ye ke 12 jam* hahahah. balik balik je kolej pegi makan dulu lepas tu balik tido dalam pkul 6 pagi bangun tido pkul 3 @ 4 petang macam tu la kot. hahaha. hebat tak? ^_^ *bajet poyo jap* kihkihkih. okay, sekarang kita cerita pulak pasal semester 3 ni. haaa, sekarang ni saya long sem tapi dapat 3 subject je. orang lain semua 4-6 subject. bahagianyaaaaaa! hahaha. kesian kawan kawan saya. kihkihkih :p padan muka korang. wekkkkk! hahaha. hmm, rasanya ni je la entri untuk kali ni. hihi. nanti kalau ada idea saya akan update balik. banyak lagi cerita yang saya nak kongsi dengan korang tapi almaklumla, masa tak mengizinkan. cewahhh. hahahah. #ehhhh. terlebih pulak ^_^ ni ada sikitgambar masa new year haritu. tak banyak pun. sikit je :) 


new year depan pavilion :)




ni pokok christmas dalam 
Shopping Complex Berjaya Times Square



cantik tak ? kihkihkih




sampai sini je la untuk kali ni. have a nice day people :* 









hi to strangers. first of all, my name is victorie and people used to call me Emma. currently studying at negeri sembilan and taking diploma. so, nothing much that i can say. Follow me.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
EMMA'S OFFICIALLY BLOG <3





Rihanna - No Love Allowed Mp3